itulau_fanua

O fea le mea e tupu a'e ai le fa'aaliga LED?

I aso nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻaogaina o le faʻaaliga faʻaalia LED. I lalo o le tulaga o loʻo i ai nei o loʻo faʻatapulaʻaina avanoa maketi, o le sailia o se maketi faʻaopoopo o le auala lea e soli ai. Ole tele o vaevaega e su'esu'eina o lo'o fa'atali mo le fa'aopoopoina o fa'aaliga LED. I aso nei, o le a tatou tilotilo i le faʻatulagaina o maketi o le taʻitaʻimata LEDkamupani e va'ai po'o fea le lumana'i tuputupu a'e maketi o fa'aaliga LED ma le mea e alu i ai.

O le Micro LED e tatalaina avanoa maketi, fa'aitiitiga tau ma le fa'aleleia atili o mea e mana'omia muamua mo le fua

Fa'aosoina e mana'oga o le 5G ultra high definition fa'aaliga, fegalegaleai atamai o mea uma, ma le fetuutuuna'i o telefoni fe'avea'i telefoni feavea'i, eseese fa'aaliga fa'atekonolosi e fa'amoemoe e ausia lelei le tuputupu a'e i vaevaega tutusa. I luga o lenei faavae,Fa'aaliga ta'ita'i Microtekonolosi ua manatu o le fa'aaliga fou fa'atekonolosi fa'atonuga fa'atasi ai ma le tele o le tuputupu a'e gafatia i le lumana'i.

mata ta'ita'i metaverse

I le faʻasalalauga lata mai a le kamupani, Leyard o le a ausia le 320 miliona yuan i le Micro LED orders i le 2021, ma le gaosiga gafatia o le 800KK / masina. Ua ausia le alualu i luma i le COG suʻesuʻega ma atinaʻe, ma faʻaleleia atili le fua o le tele o felauaiga. E ala i le fa'agasologa Fa'asilisili ma fa'aitiitiga tau; Liantronic faʻamaeʻaina le suiga o le COB tekinolosi mai le "fausia" i le "matua" i le vaitaimi o lipoti, ma le manuia na iloa ai le tele o le gaosiga o le teleCOB micro pitch fa'aaliga LED , ma maua ai le ta'uta'ua i le maketi i oloa fa'atauva'a maualuga. Mai le faʻatulagaina o gaioiga a nei kamupani taʻutaʻua taʻutaʻua LED, e le faigata ona iloa o le COB ma le COG faʻapipiʻiina tekonolosi o le a avea ma auala faʻapitoa faʻapitoa ole Micro LED. E tusa ai ma le aufaigaluega talafeagai, e lua mafuaʻaga autu e leʻi faia ai e le Micro LED se fua tele. O le tasi o tupe meataalo i luga, aua o le gaosiga o le lalolagi o Micro chips e laʻititi ma e taugata meafaitino. O le isi o le afifiina, ma o le tau e maualuga. Afai e paʻu le tau, o le numera o Micro applications o le a faʻateleina.

I le avea ai ma taʻiala sili ona taua o le atinaʻe o le LED i le lumanaʻi, ua tatalaina e le Micro LED le isi avanoa tauva. O le faʻatulagaina o kamupani taʻutaʻua taʻutaʻua taʻutaʻua i le matata o tekinolosi Micro LED ua uma ona amata. Mai le vaaiga o le ala maketi talosaga, Micro LED ua faʻaaogaina i faʻaaliga mataʻi tele o le LED ma le laʻititi laʻititi (

falegaosi gaosiga fa'akomepiuta

Fa'atulagaina o le metaverse, mata le lavalava 3D,gaosiga faakomepiutae tatala ai vaaiga fou

O le Metaverse, lea na pa i le tausaga talu ai, na amata ai se taimi malolo. Faatasi ai ma le faʻaofiina o faiga faʻavae e fesoʻotaʻi ma le Metaverse industry chain e le tele o malo, o lona atinaʻe o le a sili atu ona faʻamaonia ma faʻamaonia i lalo o le taʻitaʻiga a faiga faʻavae. I lalo o lenei avanoa, o faʻaaliga LED e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o se "mea moni" metaverse, ma tekinolosi e pei o le XR virtual shooting, mata le lavalava 3D, tagata numera numera ma isi atemosifia faatofu ua uma ona tosoina i le "taua" e ala i le taʻitaʻia. Kamupani fa'a LED, aemaise lava i lalo o le faiga fa'avae o le fa'aaupuga "One Hundred Cities Thousand LED Screens", o lemata LED tetele fafo, aemaise lemata le lavalava 3D fa'aaliga LED, e sili ona mata'utia.

3D mata LED

Faatasi ai ma le faʻaofiina o faiga faʻavae eseese, e mafai ona vaʻaia i le isi lima tausaga, o le atinaʻeina o le tamaoaiga numera o le a sili atu ma sili atu ona le mavavaeeseina mai faʻaaliga LED. O le oʻo mai o le Initaneti o mea, o le oʻo mai o le vaitau o le tamaoaiga numera, o le mea moni lava o le oʻo mai o le faʻaaliga. O le fitusefulu i le valusefulu pasene o manatu o tagata i le lalolagi e sau mai le fa'alogo, lea o le va'aiga e fa'atatau i le to'atele. O le mafuaʻaga ua taʻua ai o le vaitau o le faʻaaliga, o lona faʻavae autu o le faʻaalia o le LED, ma faʻatasi ai ma le matua o tekinolosi, o le tau e pa'ū, o le faʻatinoga e matua faʻaleleia, ma e na o le tulimanu e sui ai isi ituaiga o oloa.

Mai le faʻatulagaina o gaioiga a le taʻitaʻia o kamupani puipui ata vitio LED, e mafai ona tatou vaʻavaʻai poʻo fea le tulaga o le tuputupu aʻe o le pisinisi i le lumanaʻi. O upu autu e lua o le Micro LED ma Metaverse o le a avea ma autu vevela i le lumanaʻi, ma faʻafefea ona alualu i luma lona atinaʻe patino, o le a tatou faʻatali ma vaʻai.


Taimi meli: Iuni-08-2022

Tuu lau Feau